آیت الله ممدوحی در گفت وگو با مرکز خبر حوزه، با اشاره به اول تیرماه، روز تبلیغ و اطلاع رسانی دینی اظهارداشت: در دین اسلام هر روز باید به تبلیغ دین و اطلاع رسانی دینی پرداخت؛ بنابراین نام گذاری این روز با هدف تاکید و گوش زد کردن به مسئولین و متولیان امر تبلیغ و اطلاع رسانی دینی در کشور است.
وی افزود: در این روز باید با تبلیغات گسترده، جهانیان را از ویژگی های دین اسلام آگاه کرد تا بدانند این دین بر کسب علم و دانش، آگاهی و بصیرت، اطلاع رسانی و تبلیغ تاکید فراوان دارد و همواره مسلمانان را به این امور توصیه کرده و فراخوانده است.
* حوزویان کارگردان اصلی اطلاعرسانی دینی
آیت الله ممدوحی، حوزه های علمیه و حوزویان را کارگردانان اصلی این نقش دانست و عنوان کرد: یکی از رسالت اصلی حوزه و روحانیت تبلیغ دین و اطلاع رسانی دینی با توجه به نیاز های روز جامعه است؛ بر این اساس طلاب باید بنیه های علمی و اخلاقی خود را تقویت کنند تا بتوانند هادیان و رسولان خوبی برای آحاد جامعه باشند.
عضو جامعه مدرسین حوزه، با اشاره به برخی ویژگی های منحصر به فرد دین اسلام، بیان داشت: دین اسلام برای همه لحظات، از زمان بیدار شدن تا به خواب رفتن ذکردارد، این مطلب نشان دهنده این است که شارع مقدس، هرگز امت خود را رها نکرده و همواره دوست دارد آنها را در مسیر تعالی و تکامل هدایت کند.
وی با اشاره به برخی روایات اهل بیت (ع) گفت: وای به حال کسی که دچار روز مرگی شود و مطلب جدیدی نیاموزد، پس باید هر روز مطلب تازه ای آموخت و یاد داد؛ بنابراین مبلغین از یک سو به تبلیغ دین امر شده و از سوی دیگر مردم به سمت آنها فرا خوانده میشوند تا یاد بگیرند.
آیت الله ممدوحی به ضرورت اطلاع رسانی دینی اشاره کرد و افزود: اطلاع رسانی و تبلیغ دین نوعی امر به معروف است، چون امر به معروف فقط امر به نماز و روزه نیست، بلکه اگر با اطلاع رسانی صحیح کسی از نظر سیاسی و عقیدتی هدایت شده و در راه راست قرار گیرد، بسیار ارزشمند است.
*اطلاعرسانی دینی نیازمند تهذیب نفس است
وی خطاب به طلاب حوزه های علمیه، مبلغین و مراکز اطلاع رسانی دینی اظهارداشت: تبلیغ و اطلاع رسانی دینی نیازمند تهذیب نفس بوده و این امر خود بر دو محور علم و عمل استوار است بنابراین همه کسانی که در عرصه تبلیغ و اطلاع رسانی دینی فعالیت دارند باید بر تهذیب توجه بیشتری داشته باشند.
عضو مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: در اطلاع رسانی دینی باید تلاش کنید، آنچه به مردم ابلاغ می شود در حد فهم آنها و مورد نیازشان باشد.
*رسانههای دینی دچار عوام زدگی نشوند.
وی در پایان خاطرنشان ساخت: رسانه های دینی از عوام زدگی و تقلید از روزنامه های دیگر خود داری کنند و ابداع و نو آوری داشته باشند، بنابراین به عنوان یک طلبه تقاضا میکنم رسانههای دینی سعی کنند در خبررسانی، همواره حرف نویی داشته باشد.